La UV posa a disposició de les autoritats les instal·lacions, equipaments i personal de les seues Facultats en Ciències de la Salut

  • Gabinet de la Rectora
  • 14 de març de 2020
 
reunió_UV_sobre_coronavirus_13_març_2020
Imatge de la reunió de la UV sobre el coronavirus el passat divendres 13 de març

Davant la declaració de l’estat d’alarma a Espanya que anunciarà aquest dissabte 14 de març, la rectora de la Universitat de València ha traslladat al President de la Generalitat l’oferiment de les instal·lacions, equipaments i la col·laboració dels professionals de les Facultats que imparteixen docència i generen recerca en les diferents àrees de Ciències de la Salut.

En una compareixença pública celebrada ahir divendres 13 de març de 2020, el President del Govern va anunciar que el Consell de Ministres, reunit aquest dissabte 14, declarà l’estat d’alarma a Espanya per un període de 15 dies.

En aquesta situació excepcional, el Consell de Direcció de la Universitat de València s’ha posat a la disposició de les autoritats governamentals per contribuir a superar aquesta situació d’emergència d’àmbit global, sense precedents en la història recent d’Europa, des de la col·laboració i la responsabilitat de les institucions públiques i de la ciutadania.

Així, i acordadament amb els deganats de les Facultats de les àrees de Ciències de la Salut de nostra Universitat (Facultat de Medicina i Odontologia, Facultat d’Infermeria i Podologia i Facultat de Fisioteràpia) en les quals la Universitat disposa d’equipament sanitari, la rectora de la Universitat de València, Mª Vicenta Mestre, ha comunicat al President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, l’oferiment del personal de la Universitat amb formació en aquesta àrea i les instal·lacions d’aquestes facultats, que compten amb cadires de rodes i camilles que formen part de l’equipament emprat en la formació de les i els futurs professionals en aquestes àrees de Salut. També s’ha ofert els aularis i els espais d’aparcament de tots els campus de la Universitat de València (Blasco Ibáñez, Burjassot-Paterna i Tarongers).

Arxivat en:
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies