Vicent Soler i Josep Maria Soriano Bessó dialoguen sobre l'economia del territori valencià en La Nau de la Universitat

  • Vicerectorat de Cultura i Societat
  • 29 de novembre de 2021
 
Vicent Soler i Josep Maria Soriano Bessó.
Vicent Soler i Josep Maria Soriano Bessó.

El Centre Cultural La Nau de la Universitat de València acollirà dimarts, dia 30 de novembre, a les 18.30 hores en el Paranimf un diàleg entre Josep Maria Soriano Bessó, ex director general de Caixa Popular, i Vicent Soler, conseller d'Hisenda i Model Econòmic. El debat serà presentat i moderat pel periodista d'eldiario.es Adolf Beltrán.

En el debat, que està organitzat per la Càtedra Jean Monet European Banking Public Law i l'Associació de Juristes Valencians, els ponents, que tenen moltes coses en comú, entre altres el seu amor per la cultura valenciana, abordaran algunes de les activitats que tots dos van desenvolupar en la transició i en els anys posteriors. Ocuparan un lloc important temes com les cooperatives d'habitatges, d'ensenyament, de crèdit i de consum. Soler i Soriano Bessó conversaran sobre l'arrelament de les entitats de crèdit o sobre els bancs públics autonòmics.

La confirmació d'assistència a la conferència és recomanable pel que es prega inscripció a través d'aquest enllaç

European Banking Public Law és una càtedra Jean Monnet finançada per la Comissió Europea a través del programa Erasmus+ que pretén contribuir a l'excel·lència i donar suport a l'estudi, la investigació i la reflexió sobre qüestions de dret públic bancari. La càtedra també pretén acostar aquestes qüestions tant als alumnes universitaris i investigadors, com a la ciutadania en general.