Victoria Díez alça el Fris Grec del Trofeu de raspall President de la Generalitat

  • Servei d'Esports
  • 29 d’octubre de 2019
 
Les jugadores amb els trofeus.
Les jugadores amb els trofeus.

Victoria Díez ho torna a fer. La jugadora d’1 de Biotecnologia de la Universitat de València ha aconseguit el seu segon títol amb tan sols 18 anys en guanyar el Trofeu de raspall President de la Generalitat el passat 20 d’octubre després de disputar un gran final contra Mar Giménez. La jugadora s’ha convertit, per tant, en la nova reina de l’individual Bankia Elit de raspall.

La jugadora valenciana va alçar el Fris Grec, trofeu del campionat, després de vèncer la seua contrincant, amiga i companya d’equip, Mar Giménez, també alumna de la Universitat de València, per 25-0. Una final que es va disputar al trinquet d’Alcàsser i qualificada de titànica per la Federació Valenciana de Pilota. “Potser, aquesta lluita de poder a poder i la defensa de la jugadora de València, que ha aconseguit traure el joc des del rest, ha donat la clau de la partida”, relata Fedpival en la notícia publicada en la seua pàgina web.

Lliurament de trofeus

El lliurament de trofeus a les finalistes va ser a càrrec del director general de l’esport de la Generalitat, Josep Miquel Moya; el president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuán, el director Territorial de Bankia, Jaime Casas; el regidor d’Esports d’Alcàsser, Paco Marí; i les vicepresidentes de la FPV, Susana Serrano i Elvira López, entre altres.

Com comunica la Federació Valenciana de Pilota, “el mà a mà femení de raspall suma i guanya adeptes, any a any”.