Visita al Servei de Prevenció i Medi Ambient

  • Gabinet de la Rectora
  • 28 d’abril de 2021
 
Visita al Servei de Prevenció i Medi Ambient
Esquerra a dreta: M. José Vida, cap del Servei de Prevenció i Medi Ambient; Juan Vicente Climent, gerent de la UV; M. Vicenta Mestre, rectora de la UV.

La rectora, el gerent i la vicegerenta de coordinació econòmica i serveis han visitat el Servei de Prevenció i Medi Ambient per a traslladar-los el seu agraïment pel treball realitzat a la sí de la pandèmia de la COVID-19 i per intercanviar impressions i conèixer de primera mà les necessitats i punts a reforçar d’aquest servei.

La rectora de la Universitat de València, M. Vicenta Mestre; acompanyada pel gerent, Juan Vicente Climent; i per la vicegerenta de Coordinació Econòmica i de Serveis, Beatriz Gómez han visitat els serveis centrals del Servei de Prevenció i Medi Ambient.

M. José Vidal, cap del Servei i Prevenció i Medi Ambient ha sigut l’encarregada de rebre’ls i presentar-los als treballadors i treballadores amb els qui han intercanviat opinions i impressions. Una conversa informal en la que la rectora ha volgut agrair de primera mà el treball i esforç realitzat per aquest servei, especialment durant aquest darrer any marcat per la pandèmia de la COVID-19.

Els i les treballadores han agraït el reconeixement a la vegada que han reclamat una major dotació de recursos per al servei. Per la seua part, la rectora, el gerent i la vicegerenta han recollit el testimoni, s’han emplaçat a buscar solucions que donen respostes a aquestes reivindicacions, i han anunciat la seua voluntat de visitar les seus del Servei de Prevenció situats als diferents campus de la Universitat.

La visita ha coincidit amb el Dia Mundial de la Seguretat i la Salut en el Treball, proclamat per la Organització Internacional del Treball (OIT) i el qual té la finalitat de promoure el treball segur, saludable i digne, mitjançant la prevenció d’accidents i altres riscos professionals a més de retre homenatge a les víctimes dels accidents de treball i les malalties professionals.