La Xarxa de Clíniques de la Universitat obri un nou centre de Logopèdia

  • 29 d’abril de 2016
 
Clínica Logopèdia

La Xarxa de Clíniques de la Universitat de València ha inaugurat un nou centre, la Clínica de Logopèdia, que va obrir les seues portes el passat 27 d’abril. Gestionada per la Fundació Lluís Alcanyís, aquesta Clínica compta amb les tecnologies més avançades en l’àmbit de la logopèdia per al tractament dels trastorns de la veu, la parla i el llenguatge.

Les instal·lacions de la Clínica de Logopèdia, ubicades a l’avinguda Menéndez Pelayo s/n de València (entrada per Aulari I), estan adaptades per a persones amb diversitat funcional i insonoritzades. Quant a equipament, disposa de recursos com l’electromiografia de superfície, l’electroestimulació o el ‘software’ d’avaluació i rehabilitació de la veu com són els Kayelectrics corporation o el vocalab.

Els serveis assistencials oferits al públic en general en tenen una acollida molt positiva. Aquests són prestats per professionals amb una llarga experiència gràcies a la qual no hi ha escassetat de persones per a les pràctiques. A més de les pràctiques directes, gràcies a la visualització de les sessions clíniques (mitjançant pantalles interconnectades), els alumnes poden aprendre dels professionals, visualitzant tot el que succeeix als gabinets de la clínica. Els serveis i tota la informació relacionada amb la Clínica es pot trobar a la següent adreça web: www.uv.es/logopedia

Aquesta nova Clínica de la Universitat de València és gestionada per la Fundació Lluís Alcanyís, fundació de caràcter sociosanitari que gestiona la Xarxa de Clíniques Universitàries de la Universitat de València. Totes les clíniques n’estan dotades amb equipaments docents singulars, especialitzats en l’àrea de la salut, en les quals es desenvolupen activitats formatives assistencialsanitàries, per tal de millorar els processos formatius dels estudiants de la Universitat de València, així com la investigació relacionada amb la seua àrea d’activitat.

L’acte inaugural de la nova Clínica de Logopèdia va estar presidit pel rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, a qui acompanyaren la vicerectora d’Ordenació Acadèmica i Professorat, Maria Vicenta Mestre; el director general de la Fundació Lluís Alcanyís, José Manuel Almerich; i el director de la Clínica, Vicent Rosell, entre unes altres autoritats de la Facultat de Psicologia i de la Conselleria de Sanitat.
 

Data d'actualització: 29 de abril de 2016 15:13.