La XIV Setmana Internacional anima l'estudiantat a fer una estada a l'estranger

  • 15 de desembre de 2016
 
Imagen de la noticia

La Universitat celebra del 14 al 18 de novembre la XIV Setmana Internacional, una cita dedicada a informar a l’estudiantat sobre els programes d’intercanvi per a fer estades en l’estranger durant el curs 2017-2018. Les díhuit facultats repartides en els tres campus de la Universitat de València acullen diferents activitats. La informació detallada de cadascuna de les reunions (dates, llocs...) es pot consultar ací

El Servei de Relacions Internacionals i Cooperació, amb la col·laboració de totes les facultats i escoles de la Universitat, donarà a conéixer a tot l’estudiantat les diferents opcions a les quals pot acollir-se. L’objectiu és promoure que l’alumnat realitze una estada a Europa (mitjançant el Programa Erasmus Estudis) o en altres continents (mitjançant el Programa Internacional). Per això, s’han programat diverses activitats en els 18 centres de la Universitat de València. En els actes, que comptaran amb la participació dels coordinadors de mobilitat i del personal de Relacions Internacionals, s’oferirà informació detallada de l’oferta de destinacions, la forma i termini en què es faran les sol·licituds, els requisits necessaris per a optar a una destinació d’intercanvi i altres qüestions rellevants relacionades amb els esmentats programes.

Per a la setmana s’han preparat xarrades informatives per centres i per titulacions. En aquestes xarrades es repartirà material informatiu d’interés sobre els intercanvis i l’estudiantat podrà aclarir dubtes. A més, la Setmana Internacional realitzarà una sessió específica sobre Àsia per a promocionar les estades a Xina, Corea, Japó i Taiwan. Finalment, es duran a terme altres activitats com ara sessions informatives sobre el programa Erasmus per al personal d’administració i serveis (PAS) i per al professorat (PDI). 

La Universitat de València compta amb una llarga trajectòria en programes d’intercanvi. Actualment, la institució acadèmica és la segona destinació de tota Europa en rebre estudiants dins del programa Erasmus Estudis i la cinquena en enviar-ne.