Concentraciones a las puertas de los centros de la Universitat por los recientes actos de violencia machista

  • 5 de diciembre de 2017
 
Imatge d'una concentració anterior.
Imatge d'una concentració anterior.

La Universitat de València rebutja, un cop més, la violència contra les dones que recentment ha ocurregut al nostre territori. Unint-se a la convocatòria del Consell de la Generalitat Valenciana, la Universitat ha invitado a la comunitat universitària a concentrar-se a les portes dels edificis universitaris este martes, 5 de desembre, a les 12 hores per tal de retre homenatge a la víctima, donar suport a la seua família i expressar novament la tolerància zero d'aquesta Universitat amb la violència masclista.

La Universitat de València ha subscrit recentment el 'Pacte autonómic contra la violència de gènere i masclista'. El document ha estat signat per un total de 63 entitats i associacions que es comprometen a portar endavant una sèrie de mesures pactades.

Esta página web utiliza cookies propias y de terceros con fines técnicos, de análisis del tráfico y para facilitar la inserción de contenidos en redes sociales a petición del usuario. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Para más información consulte nuestrapolítica de cookies