L’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València convoca noves places per al curs 2022-2023

  • Fundación General UV
  • 13 julio de 2022
 
Imagen de la noticia

L’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València (OFUV) ha obert el període d’incorporació de nous músics per a les especialitats de flauta/piccolo, fagot, trombó tenor, trombó baix, percussió, violí, viola, violoncel i contrabaix. Per a formar-ne part cal superar unes proves d’accés que se celebraran a partir del pròxim 17 d’octubre. La preinscripció és gratuïta i ha de fer-se abans del 10 d’octubre.

La preinscripció s’ha de realitzar omplint aquest formulari. La temporada d’assaigs regulars és de setembre a juny cada dilluns, de 19 a 22 hores, i cada dijous, de 20 a 22 hores, a la Sala Charles Darwin de l’Aulari Interfacultatiu (av. Primer de Maig s/n) del Campus de Burjassot-Paterna de la UV. Per a qualsevol dubte sobre les proves d’accés, caldrà posar-se en contacte amb l’organització a través del correu electrònic orquestra@uv.es

Les persones aspirants no poden tindre més de 23 anys i han de cursar com a mínim els darrers anys dels estudis professionals de música. S’hi valorarà positivament el fet d’estar cursant estudis universitaris. 

Des de l’Orquestra Filharmònica s’ofereix ajudes econòmiques per a la formació musical, així com formació pedagògica i musical. L’estudiantat de la Universitat de València, tindrà un reconeixement acadèmic de dos crèdits ECTS per curs, alhora que també un reconeixement acadèmic com a pràctiques externes musicals per a l’alumnat del Conservatori Superior de Música Joaquin Rodrigo de València i del Conservatori Superior de Música Salvador Seguí de Castelló, també amb dos crèdits ECTS per curs.

Així mateix, la participació en l’OFUV dóna també la possibilitat de la promoció de solistes en concerts cambrístics i orquestrals, i de grups de cambra; així com la  possibilitat de participar en gires nacionals i internacionals.

Des de la seua creació el 1995, l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València ha esdevingut una de les orquestres més rellevants en l’escena universitària espanyola. Cada any incorpora estudiants nous i dóna una formació de gran qualitat en interpretació orquestral als 80 joves alumnes que la integren. L’Orquestra està dirigida per Beatriz Fernández Aucejo.

Más información: