Període de l'esdeveniment: De 16 de de maig de 2022 a 31 de de maig de 2022. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 00:00 a 23:59.
Lloc de realització: En línia
Hem encetat el projecte Objectiu Campus Sostenible a la Universitat de València, amb l'objectiu de promoure la transició cap a una alimentació sostenible. Apostem per continuar treballant per a millorar la nostra realitat i us demanem ajuda per a això, seguim!
Què mengem en la universitat? Es pot millorar l'alimentació al campus?
Quins impactes té la nostra alimentació i com mitigar-los o eliminar-los?
Qui decideix sobre l'alimentació en la UV? Quins criteris s'estan seguint per a contractar els serveis d'alimentació: cafeteries, màquines expenedores…? Es té en compte la sostenibilitat ambiental, social, econòmica...?
Aquestes i moltes altres preguntes són les que tractarem de contestar al llarg d'aquest projecte de dos anys (2022-2023). Per a començar amb tota la força et demanem que ens ajudes contestant aquesta xicoteta enquesta que ens servirà per a saber on estem en l'actualitat. Moltes gràcies per la teua ajuda.
UV Sostenibilitat
Vicerectorat Sostenibilitat, Cooperació i Vida Saludable
CERAI.
Contacta: sostenibilitat@uv.es