Entreiguals: acompanya l’estudiantat que comença a la Universitat

 
es veu la frase vols ser mentor, t’apuntes a ser mentora

Període de l'esdeveniment: d' 1 de de desembre de 2022 a 23 de de desembre de 2022. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres de 09:00 a 14:00.

 

Lloc de realització: Aulari III, 1r piso Av. Menéndez Pelayo, s/n 46010 València

 
Descripció:

Fins al 23 de desembre de 2022 està obert el termini d’inscripció per a ser mentor o mentora d’Entreiguals, el programa de mentoria d’estudiants de la Universitat de València. Ser mentor o mentora Entreiguals significa establir una relació d’ajuda i acompanyament amb estudiants de primer o incoming que comencen a la Universitat de València per facilitar la seua integració acadèmica, personal i social.

Els mentors i les mentores que hi participen aconsegueixen conèixer a fons la Universitat de València, adquireixen noves competències en comunicació, motivació i empatia i poden tenir la satisfacció d’haver contribuït que nous companys i companyes comencen amb bon peu a la Universitat. A més, ser mentor o mentora Entreiguals té un reconeixement de 3 crèdits ECTS per participació.

El programa de mentoria Entreiguals està impulsat per la Delegació d’Estudiants i gestionat pel Servei d’Informació i Dinamització (Sedi). En cada centre hi ha un coordinador o coordinadora i professorat tutor implicat, responsables de realitzar el seguiment de totes les accions del programa.

Més informació

 
Organitza:

Delegació d’Estudiants i gestionat pel Servei d’Informació i Dinamització (Sedi).

https://www.uv.es/sedi

 

Contacta: entreiguals@uv.es

 
Més informació: