L’Institut de Ciència Molecular celebra aquesta setmana la XVIII Escola Europea de Nanociència Molecular

L'Institut de Ciència Molecular (ICMol) de la Universitat de València celebra del 18 al 23 de maig, a Santa Pola (Alacant), la dihuitena edició de l’European School on Molecular Nanoscience (ESMolNa). Es tracta d'una trobada pluridisciplinària orientada a fomentar la reunió i el debat entre la ciència d'excel·lència i les generacions més joves d'investigadors i investigadores. L'Escola s’organitza anualment dins el marc del Màster Universitari en Nanociència Molecular i Nanotecnologia.

20 de de maig de 2025

Participants a ESMOLNA 2025
Participants a ESMOLNA 2025

Físiques, químics, biòlogues, enginyers i altres especialistes relacionats amb àrees afins a la nanociència molecular es reuneixen aquesta setmana a Santa Pola amb motiu d’ESMolNA 2025. Un any més, estudiants de postgrau i investigadors postdoctorals que treballen en els diferents aspectes de la nanociència —bàsica y aplicada— des d’un enfocament molecular, tindran l'oportunitat de compartir espai i coneixements amb personalitats d'excel·lència científica en la matèria.

La 18a Escola Europea de Nanociència Molecular (ESMolNa2025) pretén oferir un marc adequat per a mostrar i discutir àmpliament l'estat en el qual es troben, entre altres, la química supramolecular, l'electrònica molecular o el magnetisme molecular i les seues aplicacions en àrees emergents, com ara les tenologies quàntiques, l’espintrònica, la nanoelectrònica, les energies verdes o la nanobiomedicina, àrees totes elles estretament relacionades amb aquest camp de la nanociència.

Organitzada per l'Institut de Ciència Molecular de la Universitat de València i l'Institut de Bioenginyeria de la Universitat Miguel Hernández d'Elx, ESMolNA suposa l'última part d'un Curs Avançat intensiu de tres setmanes celebrat en el marc del Màster Universitari en Nanociència Molecular i Nanotecnologia.

Es pot accedir al programa i a la resta d’informació a través de la web d’ESMolNA.

Altres Notícies