¾ Disseny de producte emergent, nova exposició a la sala de la Muralla del Col·legi Major Rector Peset

El Col·legi Major Rector Peset acull l’exposició ‘¾ Disseny de producte emergent’, desenvolupada en el marc de la designació de València com a Capital Mundial del Disseny 2022. La mostra és fruit de la col·laboració entre la Universitat Jaume I i la Universitat de València mitjançant el vicerectorat de Cultura i Societat i el Col·legi Major Rector Peset, que acull l’exposició recopilatòria dels projectes desenvolupats dins de la plataforma Intercrea.

1 de de juny de 2022

Detall d'una de les obres.
Detall d'una de les obres.

La iniciativa mostra el procés de treball que des de la seua aparició, Intercrea ha desenvolupat donant l’oportunitat a l’estudiantat del Grau en Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes de la Universitat Jaume I de portar les seues idees a un altre nivell, no sols acadèmic, sinó també amb més projecció en el món del disseny.

El primer contacte amb el món real en les professions creatives no sol ser fàcil; més aviat és borrós, inestable i errant. Allò que Intercrea ofereix és la possibilitat, de fer una ullada a com és, pot ser o hauria de ser el món professional en els àmbits del disseny. És com un escaló que pot ajudar a acostar-nos a aquell altre món, des d’una perspectiva de primera trobada, i mostrar una visió de què pot ser la realitat, per a saber com actuar i com reeixir en futures incursions.

Així, la mostra recull els treballs que des del 2014 i fins l’actualitat els estudiants han desenvolupat en col·laboració amb empreses de reconegut prestigi en el disseny nacional i internacional com són: Lebana de TAU, KRION de Porcelanosa, Peronda, Mobles 114, Diabla de Gandia Blasco, Inclass i Luzifer Lamps.

L’exposició serà inaugurada el proper 3 de juny a les 19h per Ester Alba Pagán, vicerectora de Cultura i Societat de la Universitat de València, Julia Galán, professora del Grau en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes i promotora d’Intercrea i Ana Piquer, directora de l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals de la UJI.

Altres Notícies