Dues plates i un bronze per a la UV, en el Campionat d'Espanya Universitari de Judo

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 16 de maig de 2022
 
Judo

Més de 200 esportistes de 55 universitats de tota Espanya han participat en el CEU de 2022. El nivell del torneig ha sigut altíssim, l'equip de judokes de la Universitat de València ha aconseguit tres metalls.

El Pavelló Príncep d'Astúries de San Pedro del Pinatar (Múrcia) ha sigut la seu del Campionat d'Espanya Universitari (CEU) 2022 de Judo, que s’ha celebrat els dies 14 i 15 de maig. Els i les judokes de la Universitat de València han fet un gran treball.

En la categoria masculina de -60 kg, el judoka de la Universitat de València Luis Barroso López ha guanyat la medalla de plata en caure en l'últim combat front a Francisco Javier Lassa, de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Guillermo Capriani de Diego (UV), en la categoria -66kg, no va poder superar en la final a Andrés Arturo Pariche González (UPV) i es va emportar la plata.

En l'apartat femení, la judoka de la UV Maria Kalynchuk (cat-78 kg) va guanyar el bronze. La representant de la UV no va aconseguir guanyar a Noa Fernández (Universitat d'Oviedo), que va acabar guanyant el campionat. La plata va ser per a Raquel Miret (Universitat de Saragossa).

Arxivat en: