Del 18 al 27 d’octubre, celebrem la Benvinguda a la Universitat al curs 2022-2023

  • Servei d'Informació i Dinamització - Blasco Ibáñez
  • 11 d’octubre de 2022
 

La Universitat de València celebrarà la Benvinguda al curs 2022-2023 del 18 al 27 d’octubre, als campus dels Tarongers, de Burjassot, de Blasco Ibáñez i d’Ontinyent. En aquesta iniciativa, que impulsa la Delegació d’Estudiants i organitza el Servei d’Informació i Dinamització (Sedi), participaran els serveis universitaris per tal de mostrar les activitats que han preparat per al present curs així com també les associacions i col·lectius d’estudiants.

El tret d’eixida de la Benvinguda 2022 serà al campus dels Tarongers, el dimarts 18 d’octubre. El seguiran el campus de Burjassot, el 20 d’octubre; el campus de Blasco Ibáñez, el 25 d’octubre, i el campus d’Ontinyent, el 27 d’octubre. A més dels punts informatius dels serveis universitaris i d’associacions d’estudiants, que aprofitaran per donar a conèixer en persona els projectes i iniciatives dirigits a l’estudiantat per al curs 2022-2023, també es comptarà amb actuacions de grups del panorama musical actual: Isma Romero, Cactus, Niuss i La trocamba matanusca.

El Delegat de la rectora per a l’Estudiantat, Manuel González, ha celebrat que enguany hi haurà una Benvinguda “sense la preocupació que generava la Covid-19”, amb novetats “com l’actuació en directe d’un grup de música en cada campus” i que Ontinyent “tinga una Benvinguda com la resta de campus”. Segons ha assenyalat, la línia encetada l’any passat va ser ben acollida per l’estudiantat i pels serveis i les associacions participants pel que ha reafermat “que és un model que ens agrada i és útil a l’estudiantat per conèixer les oportunitats que ofereix la Universitat de València en matèria de participació, de vida universitària, de beques, etc.” González convida a tot l’estudiantat “a que s’acoste i gaudisca de la festa de Benvinguda” i a que “participe de manera activa en la Universitat”.

La Benvinguda a la Universitat pretén convertir-se en el punt de trobada de l’estudiantat universitari, especialment el nouvingut, perquè puga entrar en contacte amb totes les propostes que la Universitat posa al seu abast i amb la resta d’estudiants i estudiantes, i integrar-se de ple en la vida universitària.

La Delegació d’Estudiants organitza la Benvinguda mitjançant el Servei d’Informació i Dinamització (Sedi) i amb la participació dels serveis de la Universitat i de les associacions i col·lectius d’estudiants.