El 20 d’abril se celebra el Torneig de Màdel Universitari 2023

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 18 d’abril de 2023
 
Màdel

La Universitat de València segueix promovent la pilota valenciana amb la 3ª edició del campionat de Màdel, una nova modalitat esportiva que va nàixer al 2013 amb l’objectiu d’aprofitar les instal·lacions de pàdel per a la pràctica de la pilota.

Deixant ja completament enrere els problemes i dificultats que va suposar el COVID-19 per a l’esport universitari, l’actual curs 2022-2023 ja s’ha desenvolupat amb total normalitat, de forma molt satisfactòria per a la Pilota Valenciana. Al llarg del present curs s’han dut a terme diverses competicions internes amb èxit i bons nivells de participació, destacant les modalitats de frontball, l’individual de frontó al 4 i ½ i  l’individual de frontó al 4 i ½ amb pilota “goxua”, algunes de les quals eren classificatòries per al Campionat Autonòmic d’Esport Universitari (CAEU) i per al Torneig Internacional de Pilota Basca Zabalki.

La selecció de pilota segueix aconseguint bons resultats. Un clar exemple va ser el 3er lloc aconseguit en la classificació general del CAEU, competició celebrada el passat 23 de març en la localitat d’Agost, on l’equip de la UV va destacar en la modalitat de raspall femení amb un 1er lloc i amb un 2n lloc en raspall masculí, en una final molt disputada contra la Universitat Catòlica de València (UCV). Així mateix, la nostra selecció va aconseguir un 4rt lloc al Torneig Internacional de Pilota Basca, disputat el passat 2 de març en la localitat francesa de Pau.

Per continuar amb aquesta tendència positiva i seguir promovent la Pilota Valenciana entre l’estudiantat universitari, es continuaran organitzant competicions internes on qualsevol alumne/a de la UV podrà participar, a banda de l’habitual pràctica lliure al frontó de Blasco Ibáñez. A l’actual curs queden per disputar-se el torneig de Màdel i el torneig de frontó a mà per parelles.

D’igual forma que al curs anterior, es disputarà el Torneig de Màdel Universitari, que enguany celebra la seua tercera edició. Tindrà lloc a les pistes de Pàdel del Campus d’Esports de la Universitat Politècnica de València (UPV) el pròxim dijous 20 d’abril entre les 17:00 i les 20:00 horas. Aquest torneig està obert a tota la comunitat universitària, poden participar-hi tant alumnes de la UV com de la UPV. La inscripció és gratuïta i senzilla, els i les interessades poden enviar un correu electrònic al coordinador de Pilota Valenciana a la UV, Alex Alandes, abans del dimarts 18 d’abril.

Els equips que formaran les parelles podran ser masculins, femenins o mixtes. Segons la demanda percebuda en les inscripcions es faran eliminatòries o grups reduïts en la primera fase, i eliminatòries en les següents fases. Només hi haurà una única categoria.

S’hi jugarà amb la pilota oficial de Màdel, pel que no serà necessari protegir-se la mà amb cap tipus de material.

Arxivat en: