Alumnes de Turisme reflexionen sobre identitat i creativitat a través d'un curt, una exposició i una xarrada amb artistes

  • Gabinet de Premsa
  • 5 de novembre de 2021
 
Cartell

Alumnes del grau en Turisme de la Facultat d’Economia de la Universitat de València han organitzat les jornades acadèmic-professionals ‘Identitat, creació i gestió’ que se celebraran entre el 8 i 26 de novembre en la Nau i el Campus dels Tarongers. Un curtmetratge, una exposició i una xarrada amb artistes centren les activitats.

El 8 de novembre s'estrenarà el curtmetratge ‘Jo no puc oblidar-la’ basat en l'obra de teatre homònima. Serà a les 19 hores a l'Aula Magna del Centre Cultural La Nau. Es tracta d'una tragicomèdia que relata la història de dues iaies i el llegat que van deixar a la seua néta. L'obra va ser premi del públic del Festival Cabanyal Íntim en 2018.

A continuació, del 15 al 20 de novembre, es podrà visitar en el Claustre del Centre Cultural La Nau, l'exposició “Jo, tu, ell, nosaltres, vosaltres, elles”. Una exposició multidisciplinària (fotografia, il·lustració, collage, grafit i dibuix) al voltant del concepte d'identitat, amb artistes emergents i consolidats.

Finalment, el 26 de novembre, a partir de les 11 hores, hi haurà una tertúlia denominada “Café en línia amb artistes” retransmesa en directe des del Campus dels Tarongers a través de la plataforma YouTube. En ella diversos artistes debatran sobre identitat després de la projecció del curtmetratge i un vídeo sobre l'exposició. La participació a aquesta última sessió és gratuïta mitjançant inscripció en l'enllaç (https://form.jotform.com/212754102490044). S'entregarà un certificat d'assistència a les persones assistents després d'emplenar un breu qüestionari.

Les jornades, projecte final de l'assignatura Màrqueting de l'Oci impartida pels professors Manuel Cuadrado i David Bayona en col·laboració amb altres matèries i centres, tenen una finalitat social i solidària. Les mateixes persegueixen reflexionar sobre la identitat des de la creativitat i a través de la gestió de projectes. Estan organitzades amb l'ajuda de la Càtedra de Cooperació i Desenvolupament Sostenible, el Vicerectorat de Cultura i Esports, el Servei de Formació Permanent, la Facultat d 'Economia i el Departament de Comercialització i Investigació de Mercats de la Universitat de València.