Ana Lluch i Juan Martínez-León, ambaixadors de la sanitat espanyola

 
Ana Lluch i Juan Martínez-León.
Ana Lluch i Juan Martínez-León.

Ana Lluch, catedràtica de Medicina de la Universitat de València i cap del Servei d'Oncologia Mèdica de l'Hospital Clínic Universitari de València, i Juan Martínez-León, catedràtic de Cirurgia de la Universitat de València i cap del Servei de Cirurgia Cardiovascular en l'Hospital General de València, estan entre els 25 ambaixadors de la medicina espanyola que nomena el mitjà d’especialització sanitària Diario Médico.

L'objectiu d'aquesta distinció és reconéixer la tasca, premiar la dedicació i posar en valor la trajectòria i el treball de professionals sanitaris de l’Estat. El reconeixement no solament pretén distingir a una sèrie de facultatius per la seua trajectòria en l'àmbit assistencial, docent i investigador, sinó també a qui encarna els valors humanitaris de la Medicina.

Carmen Fernández, directora de Diario Médico, ha destacat que “amb aquesta iniciativa, el periòdic posa de relleu la seua vocació de servei als professionals de la Medicina. En el nostre 25 aniversari, en lloc de felicitar-nos a nosaltres mateixos, reconeixem, en la figura de 25 metges destacats de tota la geografia nacional, als nostres lectors i al seu treball”.

Amb el suport dels col·legis de metges i Merck es va seleccionar prèviament un centenar de precandidatures repartides per tot el territori nacional que simbolitzen, en conjunt, la qualitat de la sanitat espanyola, tenint en compte totes les especialitats i àmbits (assistencials, docents i científics) i els sectors públic i privat.

A més, Diario Médico també va comptar amb l'ajuda de lectores i lectors. Més de 5.000 professionals van votar en la pàgina web de diariomedico.com per la seua candidatura preferida per tal que les persones aspirants passaren a l'última fase entre 50 finalistes.

Finalment, les 25 persones guanyadores van ser triades per un jurat d'especialistes (Fernando Carballo, president de Facme; Joaquín Poch, president de la Reial Acadèmia Nacional de la Medicina; Carmen Fernández, directora de Diario Médico; Serafín Romero, president de l'OMC; Isabel Sánchez, directora mèdica de Merk a Espanya i Javier Olave, exdirector del periòdic) que van valorar la trajectòria, dedicació i altres aportacions de les persones aspirants.
 

Més informació:

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies