Ángela Pérez i Damià Tormo, premiats per la Universitat com ‘Alumni Plus’, protagonistes d’un debat sobre ciència i empresa

  • Fundació Universitat-Empresa
  • 12 de gener de 2023
 
Imagen de la noticia

On es donen la mà la ciència i l’empresa? Ángela Pérez i Damià Tormo tenen moltes de les claus que responen a aquest interrogant. Ella és VP Business Development en la multinacional Health in Code i ell és soci gerent i cofundador de Colombus Venture Partners. Tots dos són emprenedors i han rebut el premi ‘Alumni Plus UV’ en anteriors edicions, uns guardons que atorga el Consell Social de la Universitat de València anualment.

Aquest debat serà el preludi del lliurament dels guardons de la XXVI edició dels Premis Universitat-Societat de la Universitat de València.  Una edició que ha atorgat tres premis: Caixa Ontinyent, en la categoria Col·laboració Universitat-Societat; el jurista Alfredo Calot, secretari del Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE), premi Alumni Plus ‘Insigne UV’; i la catedràtica de la Facultat de Medicina de la Universitat de València, Consuelo Borrás, reconeguda amb el Premi d’Excel·lència Docent. Aquesta edició dels premis atorgarà, a més, un reconeixement especial a la Fundació ONCE per la seua estreta i consolidada col·laboració amb la Universitat de València durant més de trenta anys, amb l’objectiu de millorar la vida de les persones amb discapacitat matriculades a la Universitat de València a través d’activitats i programes d’inclusió.

En l’acte es donaran cita, un any més, els més alts representants de la Universitat, de l’Administració i del món empresarial i social. Al llarg de les seues 25 edicions de consolidada trajectòria, el Consell Social ha premiat a més d’un centenar de persones, entitats, empreses i organitzacions que han destacat especialment per la seua labor d’aproximació a la Universitat de València al seu entorn cultural, professional, econòmic i social.

Confirma la teua assistència a la XXVI edició dels Premis Universitat-Societat: https://www.adeituv.es/premiosus/?lang=ca