Aquesta setmana es celebren les jornades TVMorfosisCONTD 2023

  • Taller d'Audiovisuals
  • 29 de maig de 2023
 
Cartell

Dimecres 31 de maig i el dijous 1 de juny, se celebrarà en el Taller d'Audiovisuals de la Universitat de València, el programa TVMorfosisCONTD València 2023 que enguany porta per títol “Automatització i producció audiovisual”

En aquesta ocasió es reuniran experts a nivell internacional, per a debatre sobre com el sorgiment de múltiples eines d'intel·ligència artificial IA, en les seues diverses facetes (text a àudio, text a vídeo, text a imatge, traducció, etc…) i en combinació amb la comunicació mòbil o l'aparició d'escenografies virtuals, augmenta les possibilitats de creació de continguts audiovisuals amb dispositius “no professionals”, així com la seua difusió omnicanal.

El programa inicia el 31 de maig amb un panell de discussió sobre “Ètica i responsabilitat dels mitjans de comunicació postdigitals”. I tanca amb la presentació pública dels projectes audiovisuals desenvolupats pels estudiants del Màster en Continguts i Formats Audiovisuals de la Universitat de València.

L'1 de juny inicia la jornada amb una xarrada sobre el flux dels continguts transmèdia en la postdigitalització, després es realitzarà la inauguració a càrrec Mavi Mestre, Rectora Universitat de València, i Gabriel Torres, president d'ATEI. Continuarà amb un taller pràctic sobre “Comunicar amb telèfons intel·ligents. Com ser vídeo-independent”. Després es realitzaran dues xarrades, una sobre “Creació de continguts per a dispositius mòbils utilitzant la intel·ligència artificial” i la segona sobre “Els usos de les escenografies virtuals en la producció audiovisual”. Finalment, el programa tanca amb la projecció del documental “El Kapo” en el Centre C. La Nau - Universitat de València. Aula Magna. Carrer Universitat, 2. València 46004.

Aquest esdeveniment està a càrrec del Taller d'Audiovisuals de la Universitat de València (Espanya), el Canal 44 de la Universitat de Guadalajara (Mèxic) i l'Associació de les Televisions Educatives i Culturals Iberoamericanes.