Arranca el II Congrés Internacional de Dret bancari europeu, que analitza la banca pública d’inversió

  • Gabinet de Premsa
  • 21 d’octubre de 2020
 
Participants en la presentació del congrés.
Participants en la presentació del congrés.

Els dies 22 i 23 d’octubre se celebra a la Universitat de València el II Congrés Internacional de Dret bancari europeu, que analitza la banca pública d’inversió. Les sessions es desenvolupen a l’edifici històric de la Nau, i es poden seguir en directe per streaming a través de mediauniweb.uv.es/derechobancarioeu i de www.europeanbankinglaw.com

La rectora de la Universitat de València, Maria Vicenta Mestre, presidirà l’obertura institucional al costat del conseller d’Hisenda i Model Econòmic de la Generalitat, Vicent Soler. Després intervindran destacats acadèmics i professionals, com el director legal del BEI, José María Fernández Martín; el director legal de l’ICO, Juan Alfonso Doménech; i el director dels Serveis Jurídics de Bankia, Antonio Zafra.

També hi intervindran acadèmics de les universitats Queen Mary de Londres, Siena, Calàbria, Ginebra, Complutense, Santiago de Compostel·la i València.

La setmana passada, coincidint amb els ErasmusDays, va ser presentada oficialment a la Facultat de Dret de la Universitat de València la càtedra Jean Monnet European Banking Public Law. Hi van ser presents el degà, Javier Palao; la vicedegana d’Investigació, Yolanda García; i Juan Antonio Ureña, titular de la Jean Monnet Chair.


 

Més informació: