Arriba a la Universitat l'exposició: "A viure que són cent anys"

"A viure que són cent anys", exposició cedida pel Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC), arriba a la Facultat de Psicologia i Logopèdia de la Universitat de València per a oferir una visió científica a l'envelliment saludable.

10 de de desembre de 2021

"A viure que són cent anys" fa un repàs didàctic sobre l'envelliment, tant individual com col·lectiu, i les condicions que s'han de donar perquè la longevitat siga vista des de l'òptica de l'optimisme i la salut. L'exposició està formada per panells, audiovisuals i elements interactius que fan agradable i educativa la visita.

La importància d'aquesta exposició resideix en la posició d'Espanya com a quart país amb més esperança de vida del món, segons l'Organització Mundial de la Salut. En els últims vint anys hem passat de tindre una esperança de vida de 79 anys a 83 i en els últims seixanta hem augmentat tretze. Estem davant un creixement gradual i davant el fet innegable que tots envellim i que cuidar-nos, així com cuidar als nostres, és l'única opció per a tindre una vida pròspera.

La rectora de la Universitat de València, Maria Vicenta Mestre ha assistit al costat del gerent de la Universitat de València, Juan Vicente Climent, així com també el degà de la Facultat, Antoni Ferrer; i representants d'altres col·lectius universitaris del campus de Blasco Ibáñez amb la finalitat de reafirmar compromís de la institució amb la visió científica de l'envelliment saludable, el manteniment de l'estat del benestar, el sistema de pensions públiques i els avanços mèdics i tecnològics que faciliten que aquesta etapa de la vida dels nostres majors es visca de manera plena.


Altres Notícies