L’Assemblea d’Estudiants organitza un debat entre les persones que aspiren al Rectorat

  • Gabinet de Premsa
  • 21 de febrer de 2018
 
Cartell del debat
Cartell del debat

L’Assemblea General d’Estudiants (AGE) ha organitzat el primer debat obert en la Universitat de València amb Vicent J. Martínez, María Antonia García Benau i Mavi Mestre aspirants a dirigir el Rectorat de la institució acadèmica. La cita, a la Sala d’Actes ‘Sanchis Guarner’ de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació, va ser moderada per Paula Sala, coordinadora de l’AGE.

Des de l’AGE apunten que es tracta d’un debat on es tractaran tots aquells temes que més interessen i preocupen a l'estudiantat, com ara la participació o docència. Així, “es ficarà el focus sobre l'estudiantat i per això està dirigit més especialment a aquest col·lectiu”, expliquen.  

Les eleccions són el pròxim dijous 22 de febrer des de les 10 fins a les 18 hores i estan cridades al vot 55.254 persones, de les quals 47.907 són alumnes.

Renovació de la Mesa

D’altra banda, l’Assemblea General d’Estudiants ha renovat aquest dijous 8 de febrer els seus membres en la primera reunió celebrada després de les eleccions al Claustre. Així, la mesa ha quedat: Paula Sala Ivars, coordinadora; Laura Barrios Oliver, vicecoordinadora; Miguel Bou Alonso, secretari; Aitana Cabedo Pérez, tresorera; i com a vocals Andrea Gómez Gavilà, Joan Pelegrí i Torres, i Benjamín Velasco Onrubia.  

 

 

Més informació: