Les biblioteques de la Universitat de València reobrin el servei de lectura i estudi en sala

  • Servei de Biblioteques i Documentació
  • 14 de setembre de 2020
 

Les biblioteques de la Universitat de València oferiran el servei de lectura i estudi en sala a partir del 14 de setembre, amb un aforament màxim del 50 %.

La situació sanitària ens obliga a extremar les precaucions en els serveis oferits a estudiants i professors. Hem d'evitar aglomeracions, per això, recomanem als estudiants i als professors que utilitzen el nostre servei de préstec amb reserva prèvia, i que romanguen a les biblioteques el menor temps possible i mai si es troben malament o tenen símptomes compatibles amb la COVID 19.

En compliment de les mesures de seguretat i higiene recomanades, les biblioteques prestaran els seus llocs de lectura en torns de matí i vesprada.  En accedir a la biblioteca, el personal prestarà un lloc de lectura per usuari, que podrà ocupar de 8.30 h a 13.45 hores, o de 16.00 a 20.45 hores. En finalitzar el seu torn, l'usuari haurà d'abandonar la biblioteca i emportar-se totes les seues pertinences.

Es realitzarà la neteja i desinfecció de les instal·lacions després de cada torn. Es recorda que a la biblioteca s'ha de mantenir la distància de seguretat de 2 metres entre els usuaris, i que l'ús de la mascareta és obligatori durant el temps que l'usuari romanga a la biblioteca .

A més, amb la intenció d'utilitzar les biblioteques de manera segura, els usuaris no podran utilitzar els llibres de les prestatgeries, els escàners, les fotocopiadores ni els ordinadors.

La utilització de les sales d’estudi de la Universitat de València queda restringida a persones amb targeta universitària UV. 

Continuem oferint el servei de consulta en sala de llibres i documents exclosos de préstec amb cita prèvia, també per a usuaris externs a la Universitat. Podeu demanar cita prèvia a la biblioteca des del següent formulari.

Amb el compliment d'aquestes mesures, les biblioteques de la Universitat obrin les seues sales en condicions òptimes de seguretat, a més de permetre la traçabilitat en cas de contagi per COVID-19.