CaixaOntinyent obrirà caixers automàtics a Burjassot-Paterna i Tarongers

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 2 de desembre de 2022
 
CaixaOntinyent obrirà caixers automàtics a  Burjassot-Paterna i Tarongers

La Universitat de València i Caixa d’Estalvis d’Ontinyent han assolit un acord que permetrà la instal·lació de caixers automàtics als campus de Burjassot-Paterna i de Tarongers. Junt a aquest acord, CaixaOntinyent ha realitzat una oferta exclusiva per a membres de la comunitat universitària en productes financers singulars, com ara els préstecs hipotecaris.

Els campus de Burjassot-Paterna i de Tarongers de la UV tindran nous caixers automàtics, instal·lats per la Caixa d’Estalvis d’Ontinyent, una de les dues caixes d’estalvis espanyoles, i l’única valenciana.

Aquest servei de disposició d’efectiu i de tràmits i operacions financeres ampliarà els serveis disponibles a aquests campus de la Universitat de València.

Així mateix, CaixaOntinyent ha creat una oferta específica per a membres de la comunitat universitària (PDI, PAS i estudiants) de la Universitat de València que, entre d’altres,  es materialitza en condicions avantatjoses en préstecs hipotecaris bonificats (en oferta fins el 31 de desembre), un pla nòmina remunerat i altes avantatges en préstecs personals.

Pot consultar aquestes ofertes en el catàleg d’avantatges per a la comunitat universitària disponible ací: https://www.uv.es//sites/Satellite?pagename=Ofertes/Page/TPGDetaill&cid=1285919517874&c=Page&site=Ofertes&p1=Oferta-1286285303811