Cerimònia de graduació i lliurament de Premis Extraordinaris de Treball Social

  • Gabinet de la Rectora
  • 31 de maig de 2018
 
Graduació de Treball Social

150 estudiants i estudiantes s’han graduat en la V Promoció del Grau de Treball Social de la Facultat de Ciències Socials, a més d'atorgar la distinció de Premis Extraordinaris a quatre alumnes. L’acte s’ha celebrat a la Sala Iturbi del Palau de la Música de València.

La rectora de la Universitat de València, Mª Vicenta Mestre, ha presidit la cerimònia junt amb el degà de la Facultat de Ciències Socials, Albert Moncusí; la presidenta de la Càtedra de Treball Social, Trinitat Gregori; el director del departament de Treball i Serveis Socials, Francisco Ródenas i la presidenta del Col·legi Oficial de Treball Social, Elena Puig.

Així mateix, al present acte s’ha guardonat a les estudiantes Mª Dolores Acosta, Lidia Heredia, Laura Langa i Lidia Martínez amb el Premi Extraordinari de Grau de Treball Social corresponent al curs acadèmic 2016/2017.

La promoció de 2014-2018 ha elegit com padrines a les professores Mª Eugenia González i Lluna Arias. Ambdues padrines han rebut de mans de les estudiantes Sara Montalvá, Laura Valero i Alba Ferrer les insígnies atorgades per la Facultat de Ciències Socials.

MªEugenia González és llicenciada en Ciències Polítiques i Sociologia per la Universitat Complutense de Madrid i doctora en Sociologia per la Universitat de València. Desenvolupa la seua labor docent i investigadora com a professora titular del departament de Sociologia i Antropologia Social. Les seues línies de recerca guarden relació amb la seua docència i, són, fonamentalment, salut, família i gènere, en les quals s'inscriuen la majoria de les seues publicacions. Ha format part de diverses comissions en el títol de Treball Social, ha sigut vicedegana d'estudis de la Facultat de Ciències Socials i membre del Consell de Govern de la nostra Universitat.

Per la seua part, Lluna Arias és Diplomada en Treball Social, amb premi extraordinari, Graduada i Màster en Gestió i Promoció del Desenvolupament Local. Actualment és doctoranda en Desenvolupament Local i Cooperació Internacional. Va entrar a la Universitat com a professora associada de la Facultat de Ciències Socials. Com a professional, ha treballat en diverses entitats sense ànim de lucre, a l’Ajuntament de Burjassot, l’Ajuntament de Tavernes Blanques i l’Ajuntament de València.

La rectora Mª Vicenta Mestre ha felicitat als nous graduats i graduades així com agraïr-los la confiança depositada en la Universitat de València per a cursar Treball Social. Així mateix, ha remarcat el paper que te la Universitat de servei a la societat, el mateix servei tan necessari que faran els futurs treballadores i treballadors socials a partir de demà. 

El degà de la Facultat de Ciències Social, Albert Moncusí, ha agraït a Mestre que haja escollit aquest acte com la primera graduació des que és rectora. A l'estudiantat li ha recordat que encara que es tanca una època, sempre tindran el suport de la Facultat en el seu futur laboral. 

Finalment, l’alumnat Miquel Melis i Mª Ester Calatayud han parlat en nom de la V promoció de Treball Social. En les seues paraules, han agraït tant als seus professors i professores com a la seues famílies el suport que han rebut durant aquests anys de formació en una professió, que han recordat, és molt necessària en la nostra societat.

Arxivat en: Grau , Graduacions , Estudiant/a