El cicle de debats 'La Nau de la Igualtat' fa balanç de la vaga feminista

  • Gabinet de Premsa
  • 18 d’abril de 2018
 
Imatge manifestació 8 de Març 2018
Imatge manifestació 8 de Març 2018

Com canalitzar la força del 8M? Quina valoració fem de la vaga feminista? Ha donat el moviment feminista un salt qualitatiu? Hem viscut una mobilització històrica? Alguns d’aquests interrogants es contestaren en el debat '8M i ara què?' dimarts 17 d’abril al La Nau Centre Cultural de la Universitat de València.

El debat s’integra en el cicle ‘La Nau de la Igualtat’ que es presenta com un espai on polemitzar sobre els elements de debat claus en el pensament feminista, amb la finalitat d'avançar per aconseguir posicions més consensuades que afavorisquen la lluita i les conquestes socials en matèria d'igualtat.

El debat, que tindrà lloc a l’Aula Magna, comptarà amb la participació de Teresa Meana, integrant de la Casa de la Dona, Reyes Beltrán, integrant de la Comissió de Cures 8M i d’ Anahí Torralba, integrant de l’assemblea feminista de Benimaclet. El debat està moderat per la periodista Remei Castelló.

El debat respondrà a algunes de les preguntes següents: Ha estat un gran èxit la Vaga Feminista i la Manifestació del 8 de març?

Podem parlar d’un abans i un desprès del Moviment Feminista?

Com ha estat el treball de les comissions? Quina valoració es fa?

Algun col·lectiu de dones s’ha sentit desplaçat? S’han sabut integrar totes les reivindicacions feministes?