Cinc aspectes per a escollir un postgrau propi de l’oferta de la Universitat de València

  • Fundació Universitat-Empresa
  • 10 de gener de 2018
 
cinc_raons_postgrau_uv

La formació de postgrau s’ha convertit en una via per a optimitzar el desenvolupament professional de l’alumnat que ha acabat un grau. D’aquesta manera, un postgrau serveix per actualitzar coneixements, reciclar-se professionalment i enfrontar-se al mercat laboral amb majors garanties. Per això, abans de triar un postgrau, cal preguntar-se quins aspectes s’han de tindre en compte perquè s’adeqüe a les teues necessitats.

Des de la Fundació Universitat-Empresa proposem cinc punts –tots ells amb la mateixa importància– a l’hora d’escollir entre un postgrau propi o un altre. El primer és la trajectòria del postgrau, cosa que comporta que com més edicions tinga major garantia de qualitat oferirà. Un altre aspecte important són les pràctiques a empreses que permeten aplicar els coneixements teòrics, per la qual cosa s’han de comprovar les institucions i empreses disponibles en les quals es pot realitzar, un valor determinant en l’elecció del curs. En tercer lloc, l’actualització dels continguts que permetrà a l’alumnat diferenciar-se dins del mercat laboral. També s’ha de tindre en compte el quadre docent que forma el títol, que ha d’incloure el major nombre de professionals en actiu perquè aporten la seua visió aplicada en el sector. Finalment, el preu també serà determinant, ja que ha de ser adequat a la formació que ofereix el postgrau (bona relació qualitat-preu) i és important poder comptar amb beques per a realitzar-lo.

La següent imatge et resumeix tots aquests aspectes:

Més informació: Oferta de Postgraus Propis de la Universitat de València

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies