Classificats els esportistes per al CADU d’esgrima

  • 6 de febrer de 2017
 
Classificats els esportistes per al CADU d’esgrima

Les competicions internes d’esgrima van concloure dimarts passat, 31 de gener, amb 11 esportistes classificats en les modalitats de floret i espasa, masculí i femení, que disputaran el CADU autonòmic a Torrent el dia 11 de març.

Jorge Comes, José López, Jaime Comes i Víctor Cervera formaran l’equip masculí per a l’autonòmic, en la modalitat de floret, mentre que el combinat femení ho integraran Ana Tébar, Paz Ferrer, Evelina Borrisova i Kinga Kosycarz.

En espasa, són dues les dones classificades en la categoria femenina, Carolina Mondo i Sara García; i un sol esportista en la masculina, Antonio Carles.

Per a Javier García Delgado, entrenador de l’equip d’esgrima de la Universitat de València, l’expectativa de cara a la competició autonòmica és “guanyar per equips, així com en floret masculí individual, i agafar medalla en floret femení i en espasa masculí”. 

L’equip de la Universitat és l’actual campió i, segons assenyala el seu entrenador, intentarà “mantindre el lideratge” també enguany, obrint-se així la porta al campionat nacional.