Comença la matrícula als tallers d’escriptura creativa de la UV

Escriptors amb una reconeguda trajectòria professional imparteixen els sis tallers d’Aula Oberta d’Escriptura Creativa en les modalitats de poesia, narrativa breu, teatre i guió de curtmetratge. Els tallers tenen reconeixement amb un crèdit ECTS.

9 de de setembre de 2019

Taller de Poesia en valencià 2017. © Miguel Lorenzo
Taller de Poesia en valencià 2017. © Miguel Lorenzo

Us agrada escriure? Amb una metodologia eminentment pràctica, aquests tallers estan destinats a la formació i adquisició d’habilitats per a afrontar la creació literària en els gèneres de la narrativa, el teatre, la poesia i el guió de curtmetratge. S’ofereixen sis tallers, amb una durada de 20 hores cadascun, que es repartiran en set sessions setmanals entre els mesos d’octubre, novembre i desembre de 2019. Pot participar-hi l’estudiantat de la Universitat de València i també totes les persones que estiguen interessades. Hi ha 20 places per taller que es cobriran per ordre d’inscripció, a partir del 4 de setembre i fins al 13 d’octubre de 2019. L’estudiantat de la UV tindrà preferència en la matrícula si la fa efectiva entre el 4 i el 30 de setembre. A partir de l’1 d’octubre s’obre al públic en general i se seguirà l’ordre d’inscripció.

L’equip de professorat està integrat per Josep Lluís Roig i Luci Romero per als tallers de poesia en valencià i castellà respectivament; Gemma Miralles per al taller d’escriptura teatral; Rafael Ferrero per al taller de guió de curtmetratge; i Carles Cano i Fani Grande per als tallers de narrativa breu en valencià i castellà respectivament.

El tallers de l’Aula Oberta d’Escriptura Creativa són una proposta del Servei d’Informació i Dinamització (Sedi) amb la col·laboració de l’Aula de Literatura, l’Aula d’Arts Escèniques i l’Aula de Cinema del Vicerectorat de Cultura i Esport i el Vicedeganat de Cultura de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació.

Altres Notícies