Comença la programació musical gratuïta de primavera de la Universitat

  • Vicerectorat de Cultura i Societat
  • 10 d’abril de 2018
 
Capella de la Sapiència del Centre Cultural La Nau de la Universitat.
Capella de la Sapiència del Centre Cultural La Nau de la Universitat.

La programació musical de primavera de la Universitat de València, organitzada per l’Aula de Música, comença dimarts 10 d’abril amb un concert a l’Auditori Joan Plaça del Jardí Botànic, a les 19:30 hores, amb autors com ara I. Albéniz, F. Granados i A. Piazzolla, entre altres. La programació inclou concerts de música de cambra, amb una línia de suport a la música valenciana, on també es recuperaran autors clàssics com W. A. Mozart, L. V. Beethoven, F. Chopin, F. Mendelssohn, etc. L’entrada és gratuïta fins a completar la capacitat de la sala.

Al llarg dels pròxims tres mesos es faran un total de setze concerts, la major part dels quals començaran a les 19:30 hores i tindran lloc en tres espais de la Universitat de València: la Capella de la Sapiència del Centre Cultural La Nau, la Sala de la Muralla del Col·legi Major Rector Peset i l’Auditori Joan Plaça del Jardí Botànic.

Paraules al Concert

Paraules al Concert és una iniciativa que s’emmarca dins de la programació de primavera que es durà a terme el primer dimecres de cada mes a la Capella de la Sapiència de La Nau, a les 19:30 hores. Un acostament a la música mitjançant diverses conferències després de les quals tindrà lloc el concert.

Mostra sonora de música valenciana és el títol de la primera conferència del cicle, que tindrà lloc l’11 d’abril i estarà a càrrec de la doctora María Ordiñana. La segona cita serà el 2 de maig, en la qual la doctora María José Seguí parlarà sobre Monteverdi i la literatura del Renaixement. El 6 de juny es farà l’última conferència de Paraules al Concert, el doctor Joan B. Boïls abordarà el tema de la Interpretació històrica, entre el rigor i la llibertat.

Més informació: