Les conferències d’Unisocietat continuen en totes les seus durant el mes de maig

  • 3 de maig de 2017
 
Conferències UNISOCIETAT

El programa de conferències obert al públic general i gratuït té com a objectiu complementar el curs acadèmic d’UNISOCIETAT i animar a la resta de la ciutadania a continuar amb la seua formació. Benetússer, Cullera, Quart de Poblet, Massamagrell, l'Eliana, Requena, Gandia, Alzira, Paterna i Ontinyent acolliran ponències durant maig.

Hui, 4 de maig, a l'Espai Cultural ‘Feliciano Antonio Yeves’ de Requena, la professora Pura Peris García (Departament de Dret Financer i Història del Dret), oferirà la conferència titulada ‘Tot el que volies saber sobre els impostos i mai t'has atrevit a preguntar’. 

Dimarts 16 de maig, el canvi polític al País Valencià centrarà el discurs del professor Guillermo López García (Departament de Teoria dels Llenguatges i Ciències de la Comunicació), que impartirà la seua ponència en el Centre Cultural de Massamagrell (Horta Nord).

La localitat de l'Eliana (Camp de Túria) acollirà el dimecres 17 de maig, en el Centre de Formació de Persones Adultes de l'Eliana, la conferencia ‘Patrimoni bibliogràfic i documental: un repte’, a càrrec de la professora Mª Luz Mandingorra Llavata (Departament d'Història Medieval i Ciències i Tècniques Historiogràfiques).

Dijous 18 de maig serà el torn de la conferència d'Ontinyent (Vall d’Albaida). El Centre Cultural de Caixa Ontinyent rebrà a la professora Ana Mª Botella Nicolás (Departament de Didàctica de l'Expressió Musical, Plàstica i Corporal), que compartirà amb els i les presents reflexions entorn de ‘La música per a la festa de Moros i Cristians: anàlisi d'un gènere original per a banda’.

El 18 de maig el cicle de conferències d’UNISOCIETAT arribarà també al Centre Social de Campament de Paterna (Horta Oest), on Isabel Mateu Andrés (Departament de Botànica) intervindrà davant el públic amb ‘El que no veiem de les plantes però ens afecta’.

A la Casa de la Cultura d'Alzira (Ribera Alta) la professora Ester Alba (Departament d'Història de l'Art) compartirà els seus estudis a través de la conferència ‘Descobrint la muntanya: la pintura de paisatge valenciana’. 

Finalment, el 25 de maig, la seu d’UNISOCIETAT de Quart de Poblet (Horta Oest) comptarà amb la ponència de Mª Jesús Perales i Jean Rwiyamilira (Departament de Mètodes d’Investigació i Diagnòstic en Educació), que oferiran ‘Música i interculturalitat: la percussió ens acosta a Àfrica’ en la Casa de la Cultura de Quart de Poblet. 

El cicle de conferències d’UNISOCIETAT, que continuarà mensualment al llarg del present curs fins a juny, ha sigut organitzat pel Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, en col·laboració amb els ajuntaments d'Alzira, Benetússer, Cullera, l'Eliana, Gandia (sota la denominació d’Unimajors), Massamagrell, Ontinyent, Paterna, Quart de Poblet i Requena, i el recolçament financer de Caixa Popular i de Caixa Ontinyent (entitat finançadora a la Vall d'Albaida). Les conferències mensuals complementen el curs acadèmic del programa UNISOCIETAT, compost aproximadament per 1.500 estudiants matriculats durant el curs 2016-2017.