El conjunt de judo de la UV guanya dos ors, dos bronzes i una plata per equips en el Campionat d'Espanya Universitari

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 18 de maig de 2023
 
Equip de judo

225 competidors de 57 universitats es van donar cita en el Campionat d'Espanya Universitari (CEU) de judo es va celebrar a Salamanca els dies 12 i 13 de maig.

El poliesportiu Miguel d'Unamuno de la Universitat de Salamanca va acollir la setmana passada el màxim torneig universitari de judo a nivell nacional. La selecció de la UV va fer una gran actuació i el treball de tots els membres de l'equip els va portar a obtindre la plata per equips, un merescut segon lloc en la classificació d'universitats en la què la Universitat de València només va ser superada per la Complutense de Madrid, el tercer escaló del podi va ser per a la Universitat d'Alacant.

En la classificació individual, Aitor Goicoetxea va aconseguir l'or en la categoria de 73 kg. Gorka Sánchez també es va fer amb el primer lloc en 66 kg. Hugo Barcia va ser bronze en 90kg. Marina Castello va pujar al tercer escaló del podi en 57 kg. Laura Torregrosa va obtindre un 5é lloc en categoria de 48kg. Gabriela Laliga va quedar 7a en la classificació en 70kg. I Lucia Mompo, que va competir en 52 kg, va perdre un combat i no va entrar en la repesca.

La Universitat de València també va participar la setmana passada en els CEU d'orientació i pàdel, ambdós organitzats per la Universitat de Valladolid. Encara que els equips de la UV no van aconseguir fer podi, els i les esportistes de la UV van fer un gran campionat.

Arxivat en: