Convocada la tercera edició de Parlem d'Art, propostes de l'estudiantat per a la reflexió i el debat

El Servei d’Informació i Dinamització (Sedi) de la Universitat ha obert el termini per a presentar-se a la tercera edició de ‘Parlem d’Art’, una convocatòria de propostes per a reflexionar sobre l’art públic i l’art contemporani amb l’objectiu d’acostar l’estudiantat a entorns professionals de gestió, de divulgació, de crítica i d’organització d’experiències didàctiques.

24 de de març de 2017

La sol·licitud de participació es podrà realitzar de manera individual o col·lectiva a través d’ENTREU(Entorn de tramitació electrònica de la Universitat de València) fins al 26 d’abril. La dotació econòmica per a cadascun dels projectes seleccionats serà de 1.000 euros, com a màxim.

L’objecte d’aquesta convocatòria és seleccionar propostes vinculades a l’art contemporani, concretament a l’anàlisi teòrica, la crítica, la gestió i l'organització i el desenvolupament d’esdeveniments d’art públic.

En l’edició anterior es van escollir nou propostes que, sota formats diversos com ara el d’una conferència, una sèrie de xarrades, un conjunt de ponències o de taules redones, abordaren temes com la fotografia, l’art urbà, el vídeojoc, les sèries i sagues fantàstiques, el teatre, la moda i la música contemporània.

Es pot trobar més informació al blogwww.uv.es/dinamitzacio

Altres Notícies