Divendres arranca la segona edició de ‘Parlem d’art’, iniciativa perquè l’estudiantat es mobilitze per l’art

  • 19 d’octubre de 2016
 
Parlem d'Art

Aquest divendres, 21 d’octubre, arranca la segona edició de ‘Parlem d’art’, una iniciativa que intenta mobilitzar l’estudiantat en iniciatives relaciones amb l’art. ‘Parlem d’art’ és una tria de propostes fetes per l’estudiantat de la Universitat de València dins el marc d’Art públic / Universitat Pública, es desenvoluparà durant els mesos d’octubre, novembre i desembre de 2016 en diferents espais.

Organitzada pel Servei d’Informació i Dinamització de la Universitat de València (Sedi), la convocatòria ‘Parlem d’art’ selecciona projectes presentats per estudiants amb l’objectiu de fomentar la realització d’activitats sobre temes relacionats amb l’art, concretament amb l’anàlisi teòrica, la crítica, la gestió i l’organització i el desenvolupament d’esdeveniments. El format, molt divers, abasta conferències, xarrades, ponències, taules redones i experiències musicals, entre altres.

En aquesta edició han estat nou les propostes escollides, la primera de les quals arranca el 21 d’octubre a la Sala Joan  Fuster de la Facultat de Geografia i Història, amb el títol ‘Per amor a l’art: l’art urbà com a regenerador del patrimoni cultural’. La resta de les propostes són: ‘1000 imatges, 1 paraula’ (2 de novembre), ‘El videojoc, un nou repte per a la història de l’art’ (3 de novembre), ‘Música contemporània: mostrant les cartes’ (8 de novembre), ‘Art públic 2.0. D’observador a públic creador’ (16 de novembre), ‘El museu del futur’ (25 de novembre), ‘La moda que constreny’ (1 de desembre), ‘Visions del passat i del present en les sèries i les sagues fantàstiques. De El senyor dels anells a Joc de trons’ (14 de desembre), i ‘Teatre i trauma. El paper performatiu de la dramatització’ (16 de desembre).

Totes les activitats estan obertes al públic i no cal inscriure’s. Es pot consultar el programa complet en: http://go.uv.es/oSw5IXh