Dos professors de la Universitat de València, homenatjats pel Club d’Enòfils de la Politècnica

  • Gabinet de Premsa
  • 22 de juny de 2018
 
Francisco Higón i Isabel Pardo, amb altres participants en l'homenatge.
Francisco Higón i Isabel Pardo, amb altres participants en l'homenatge.

Francisco Higón Tamarit, professor del Departament d’Economia Aplicada, i Isabel Pardo Cubillos, professora del Departament de Microbiologia i Ecologia, ambdós de la Universitat de València, han rebut un homenatge del Club d’Enòfils de la Universitat Politècnica de València. Tots dos van ser reconeguts per la seua “contribució a la difusió de la cultura del vi”.

Dimecres passat, 20 de juny, es va celebrar la clausura de les activitats del Club d’Enòfils, en el transcurs del qual es va realitzar l’homenatge.

Francisco Higón i Isabel Pardo van gestionar en nom de la Universitat de València la Càtedra Interuniversitària de la Vinya i del Vi, establida conjuntament entre les dues universitats públiques. La càtedra es va crear en el 2008 i va finalitzar la seua activitat en el 2011. Les seues funcions eren la formació, la recerca, la transferència i la divulgació. Desapareguda la càtedra, els professors Higón i Pardo van seguir realitzant labors de difusió a l’entorn de la Universitat de València fins al 2016.