L'entrenador de l'equip de voleibol de la UV, Juanjo Susín, premiat amb la medalla al mèrit esportiu de la ciutat de València

  • Unitat Web i Màrqueting
  • Cristina Soriano Cabellos
  • 21 d’abril de 2023
 
Premis al Mèrit Esportiu 2022

Els Premis al Mèrit Esportiu 2022 van reconéixer en la seua gala anual a les i els millors esportistes i entitats de la ciutat. Enguany com a novetat es va incorporar el guardó al millor entrenador i entrenadora que va premiar la gran labor de Juanjo Susín Luque.

El passat dimecres 19 d'abril l'entrenador de l'equip de voleibol de la Universitat de València, Juanjo Susín, va rebre el premi al millor entrenador per tots els resultats obtinguts al llarg de 2022. Es tracta d'una categoria amb la qual l'Ajuntament de València vol reconéixer un dels pilars essencials de la preparació d'esportistes d'alt rendiment i part fonamental del seu èxit.

“És la primera vegada que l'Ajuntament de València dona un premi al mèrit esportiu a un entrenador, això en si mateix ja és un triomf perquè em sembla fonamental que valoren la labor dels entrenadors. I si afegim que he tingut la sort que aquest primer guardó siga per a mi, doncs no puc estar més content” reconeix Juanjo Susín, “òbviament no fem el treball pels premis però a tots ens senta bé que reconeguen els nostres mèrits, és un autèntic orgull”, afig l'entrenador.

Sota les ordres de Juanjo Susín tot han sigut èxits per als equips de voleibol de la Universitat de València. Entrena a l'equip masculí de la UV des de 2010, i al femení des del 2014. Amb els xics la UV porta 9 anys consecutius competint en el Campionat d'Espanya Universitari (CEU), des del 2014 han guanyat tots els anys el Campionat Autonòmic d'Esport Universitari (CADU) i han anat 3 vegades a campionats d'Europa. Amb les xiques, Susín ha aconseguit anar al CEU de manera ininterrompuda des del 2016, han sigut campiones autonòmiques tots els anys i acumulen dues participacions en competicions europees universitàries.

Aquest any 2023 també ha començat amb victòries per als conjunts de voleibol de la UV, el triomf més recent va ser el mes de març passat quan ambdos equips van guanyar el CADU erigint-se campions autonòmics de 2023. “La pròxima setmana viatgem a Valladolid per a disputar el Campionat d'Espanya Universitari (CEU) de voleibol”, explica Juanjo, que sent la Universitat de València com la seua casa: “és un lloc on em sent molt abrigallat, han confiat sempre en el meu treball i, per al mi, representar a la UV és una alegria i una responsabilitat però, sobretot, és un honor jugar en nom de la UV, amb els seus principis, els seus valors i amb el suport que dona a l'esport universitari”, assegura l'entrenador.

La medalla al mèrit esportiu de la ciutat de València no sols se li ha concedit pels resultats esportius que acumula en la UV, a ells hem de sumar els èxits que ha aconseguit en el Club Voleibol València, on entrena al quadre femení que està en Super Lliga 2, la segona divisió espanyola. Juanjo Susín també és seleccionador d'Espanya i segon entrenador de la selecció absoluta d'Espanya femenina.

Imatges:

Arxivat en: