L’equip de judo de la Universitat revalida el títol en l’autonòmic a València

  • 23 de febrer de 2017
 
Equip de judo

Els de Vicente Rochela van competir amb l’objectiu de revalidar el campionat autonòmic i ho van fer. L’equip de judo de la Universitat de València es disputava dissabte passat, 18 de febrer, el Campionat Autonòmic d’Esport Universitari (CADU) al pavelló de Benimaclet front a totes les universitats de la Comunitat i va vèncer.

Invicte en els últims anys, els esportistes de la Universitat van tornar aquest dia a casa amb l’or. Va arrancar la jornada amb les competicions individuals en la categoria absoluta o d’elit, on van participar els set pesos corresponents per categoria (masculina i femenina), a més d’esportistes en categoria de promoció.

“Portàvem molt bon equip i representació en quasi tots els pesos i, encara que el nivell de competició ha estat molt alt –tal com s’hi havia previst–, hem tornat a guanyar”, deia Rochela, qui ja va confessar la seua confiança en l’equip per a aconseguir novament el primer lloc.

En una jornada maratoniana –doncs el CADU de judo no compta amb una lliga prèvia, sinó que es dirimeix en un sol dia–, els lluitadors valencians van començar amb les eliminatòries (lligues per pesos) per a acabar en les finals. 

El seleccionador de la Universitat de València, que esperava repetir el triomf com en competicions anteriors, va celebrar la victòria i ara prepara el seu equip per al Campionat d’Europa que tindrà lloc a Coïmbra (Portugal) el pròxim mes de juliol.