L'equip de karate de la UV guanya tres bronzes en el campionat d'Espanya Universitari

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 19 d’abril de 2023
 
Equip de karate UV

Insaf Bentama-Serroukh i Sergio Renovell van aconseguir dos bronzes en la modalitat de kumite. El seu treball, i el de la resta de l'equip, van portar a la Universitat de València al tercer escaló del podi en la classificació general d'universitats.

El passat 15 d'abril es va celebrar el Campionat d'Espanya Universitari (CEU) de karate de 2023. La cita, organitzada per la Universitat de Saragossa, es va desenvolupar en el Pavelló Poliesportiu Universitari ‘Rio Isuela’, situat a Osca.

La karateka de la Universitat de València Insaf Bentama-Serroukh, va competir en la modalitat de kumite (-50 kg) i va obtenir el bronze. El mateix metall es va emportar l'estudiant de la UV Sergio Renovell, que va aconseguir la tercera posició en la categoria de +84 kg de kumite. També van lluitar en kumite i van aconseguir una bona posició les estudiants de la UV Marta Ten, que va ser 5a en -61 kg; i María Hidalgo, que va quedar en 5é lloc en la categoria de -68 kg.

El balanç total del campionat va donar el bronze a la Universitat de València i, per tant, el seu tercer metall en el torneig amb la tercera posició en la classificació general per equips.

Imatges:

Arxivat en: