L’equip de taekwondo arrasa per quart any en l’autonòmic

  • Servei d'Esports
  • 25 d’abril de 2018
 
L'equip de taekwondo de la Universitat, campió autonòmic.
L'equip de taekwondo de la Universitat, campió autonòmic.

L’equip de taekwondo de la Universitat de València ha tornat de Castelló amb 22 medalles: nou ors, sis plates i set bronzes, revalidant així el títol de campió autonòmic per quart any consecutiu. Ara, es prepara per a competir en el Campionat d’Espanya Universitari que se celebrarà els dies 18 i 19 de maig a Los Alcázares de Múrcia.

Un total de 22 esportistes (12 dones i 10 homes) de la Universitat de València van competir en el Campionat Autonòmic d’Esport Universitari (CADU) a la Universitat Jaume I de Castelló el cap de setmana passat. Dels 22, l’equip va aconseguir 21 medalles individuals en les categories promesa i absoluta, i un cinqué lloc; a més d’alçar-se amb l’or per equips una vegada més.

“Estic satisfeta amb el resultat autonòmic i vull destacar que per primera vegada l’equip de taekwondo l’han format més dones que homes, la qual cosa és molt positiva. Ha anat tot molt bé i ara acudirem al CEU. Anirem amb 10 esportistes sent conscients que és un campionat molt diferent: la Universidad Católica San Antonio de Múrcia, per exemple, compta amb olímpics entre els seus lluitadors”, apunta la seleccionadora valenciana, Karina Dosantos.

Judo i ekiden, aquest cap de setmana
Aquest cap de setmana es disputaran els CADU de judo i ekiden, els últims de la temporada. Dissabte 28, organitzat per la Universitat Catòlica de València, tindrà lloc al Poliesportiu de Benimaclet el campionat de judo, que començarà a les 16:30 hores i es desenvoluparà en sis tatamis. Vicente Rochela, seleccionador de l’equip de la Universitat de València, preveu la participació de 10 esportistes, cinc homes i cinc dones. 

El CADU d’ekiden, organitzat per la Universitat Jaume I de Castelló, es disputarà diumenge 29, amb eixida i meta a les pistes d’atletisme de l’Estadi del Túria.

Tant les competicions com els resultats poden seguir-se a través de les xarxes socials del Servei d’Educació Física i Esports de la Universitat de València: Facebook i Twitter.