Els equips universitaris es disputen en febrer els CADU de camp a través i tennis de taula

  • Servei d'Esports
  • 6 de febrer de 2018
 
Tennis taula.
Tennis taula.

Les universitats valencianes reprenen el campionat autonòmic després de l’aturada de les festes nadalenques i els exàmens, i comencen el segon quadrimestre amb les competicions individuals. Aquest mes se’n disputaran dues: camp a través el dia 8 a Castelló i tennis de taula el dia 13 a Alacant.

La Universitat de València acudirà al CADU de camp a través amb 35 atletes, seleccionats per Rubén Picazo, qui espera “aconseguir el primer lloc per equips de l’any passat”. “Anem amb un equip molt bo, així que l’expectativa és positiva”, ha dit. I és que entre la selecció valenciana es troben campions de la temporada 2016-2017 com ara Marta Oliver, que va fer podi; Nacho Giménez, campió del CADU en masculí; o Sergio López, que va entrar entre els 10 primers en el Campionat d’Espanya.

La prova arrancarà a la Universitat Jaume I de Castelló a les 11 hores. Hi haurà dues carreres: la categoria masculina, de huit quilòmetres; i la categoria femenina, de sis quilòmetres.

D’altra banda, l’equip de José María Grau es disputarà l’autonòmic de tennis de taula a Alacant el pròxim dia 13. Acollirà la prova, que començarà a les 10 hores, el Centre de Tecnificació de la ciutat. Grau assistirà amb dos xics i dues xiques: “Les previsions són molt bones. Esperem quedar campions, com l’any passat. Crec que tenim els huit punts assegurats en la categoria masculina i que aconseguirem medalla en la femenina, així que, en tractar-se d’un torneig per universitat, pense que el còmput de punts ens donarà l’autonòmic”.