Escena Erasmus UV obri el termini de preinscripció per al curs 2021-2022

  • Fundació General UV
  • 3 de setembre de 2021
 
Espectacle 'El viatge impossible' d'Escena Erasmus UV. Gira 2021.
Espectacle 'El viatge impossible' d'Escena Erasmus UV. Gira 2021.

Després de l’èxit aconseguit durant els darrers mesos d’estiu amb l’espectacle ‘El viatge impossible’ que van veure més de 6.000 persones de públic, Escena Erasmus de la Universitat de València obri el termini de preinscripció per a poder formar part del nou grup d’actors i actrius per al curs 2021-2022.

Escena Erasmus (Premi Europeu Carlemany de la Joventut, 2011; Premi Talent Jove, 2018; i Menció Especial del Patrimoni 2018 de la PEARLE Live Performance Europe) és un projecte internacional de la Universitat de València pioner a Europa en el qual participen estudiants Erasmus i estudiants locals per aprofitar el seu potencial creatiu, fomentar la seua participació en la vida social i cultural dels territoris locals, i d’aquesta manera, construir una Europa més beneficiosa per a totes i tots.

S’hi poden preinscriure al projecte teatral europeu Escena Erasmus de la Universitat de València tant els estudiants Erasmus incoming d’enguany com els estudiants locals de la UV. La selecció de participants es realitzarà a mitjans d’octubre i complirà el percentatge de 70% estudiants Erasmus, 30% estudiants locals de la UV. 

Per a participar en les proves de selecció no cal tindre experiència teatral prèvia, tot i que es valoraran les aptituds artístiques. Allò important, en paraules del seus directors, “són les ganes de participar en un projecte europeu únic d’integració cultural, lingüística i social, i la disponibilitat que tinguen les persones candidates de treballar i aprendre en aquest projecte”.

La preinscripció es pot fer a través del formulari que es troba al web del projecte escenaerasmus.eu fins el 15 d’octubre de 2021. Després d’aquest període les persones preinscrites seran convocades a les proves de selecció que se celebraran durant la tercera i la quarta setmana d’octubre.

Les persones interessades poden trobar tota la informació i la resposta a les preguntes més freqüents al web d’Escena Erasmus.