L’especialista Carme Valls parla a la Universitat sobre els riscos invisibles per a la salut de les dones

  • Gabinet de Premsa
  • 8 de febrer de 2018
 
Carme Valls. Foto: etselquemenges.cat
Carme Valls. Foto: etselquemenges.cat

El Servei de Prevenció i Medi Ambient i la Unitat d'Igualtat de la Universitat de València han programat la jornada ‘Dones, Salut i Treball’ per a reflexionar sobre la salut de les dones i la prevenció des d'una perspectiva de gènere. L’encontre se celebra aquest divendres 9 de febrer en l’Aula Magna de la Nau de les 10 a les 14 hores. L'entrada és lliure i l'aforament limitat a la capacitat de la sala.

La jornada comptarà amb la conferència inaugural (a les 10:45 hores) ‘Riscos invisibles per a la salut de les dones" a càrrec de Carme Valls, metgessa i endocrinòloga, experta en salut i gènere i integrant de la revista Mujeres y Salud (MyS). A continuació, a les 12:15 hores es realitzarà una taula redona amb especialistes en la matèria com Carmen Barona Vilar, cap del Servei de Planificació i Avaluació de Polítiques de Salut; Angela Torres García, cap del Servei de l’Escola Valenciana d’Estudis de la Salut; i Maria José Alemany, professora d’Infermeria en l’Escola de La Fe. La taula serà moderada per la periodista Berta Chulvi.

La jornada comptarà en la inauguració amb María Such Palomares, directora general de l'Institut Valencià de les Dones i per la Igualtat; Manuela Alcaraz, directora del Departament de Salut Pública de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública; i José Manuel Almerich, delegat del rector per a la Docència en Centres Assistencials.

La cloenda de la jornada anirà a càrrec d’Amparo Manés, directora de la Unitat d’Igualtat, i Maria José Vidal, directora del Servei de Prevenció i Medi Ambient de la Universitat de València.

Més informació:

Arxivat en: Salut , Igualtat