L’esportista Gabi Calvo lidera l’escola de Futbol Cadira Rodes Elèctriques

  • Servei d'Esports
  • 14 de febrer de 2018
 
El diàmetre de la pilota és el triple que una pilota de futbol convencional.
El diàmetre de la pilota és el triple que una pilota de futbol convencional.

L’estudiant Gabi Calvo, integrant del programa d’ajuda a esportistes de la Càtedra Divina Pastora d’Esport Adaptat de la Universitat de València, lidera la proposta de creació de l’escola de Futbol Cadira Rodes Elèctriques (FSRE) que va començar el passat 10 de febrer al Servei d’Educació Física i Esports de la Universitat.

La nova escola compta amb el suport de la Càtedra Divina Pastora d’Esport Adaptat de la Universitat i de Vicente Maciá, president del Club Furia de Power Chair.

L’activitat té lloc a la pista central del pavelló universitari, situat a la planta baixa de l’edifici del Servei d’Educació Física i Esports, els dissabtes de 10:30 a 12:30 hores i està oberta a qualsevol usuari o usuària major d’edat.

Tant exalumnat com estudiantat de la Universitat han mostrat ja el seu interés a participar en aquest projecte. José Vaquerizo, estudiant de la Universitat de València, i Rafa Ibáñez, exalumne de la Universitat, són alguns d’ells.

El Futbol Cadira Rodes Elèctriques (FSRE) és un esport específic per a persones amb discapacitat severa. Donades les característiques de l’esport, permet jugar i divertir-se des de les primeres sessions.

Aquest esport es juga col·locant un para-xocs metàl·lic o de plàstic a les cadires per a colpejar la pilota, el diàmetre de la qual és de 33 centímetres, el triple que una pilota de futbol convencional. El joc té lloc en un camp d’entre 25 i 30 metres de longitud i d’entre 14 i 18 metres d’amplària.

Per a participar només cal contactar a través del correu electrònic catedradivinapastora@uv.es

Més informació: