Els esports individuals continuen sumant en el CADU

  • 3 de març de 2017
 
Esports individuals

La Universitat de València va ser la seu ahir de les finals del Campionat Autonòmic d’Esport Universitari (CADU) dels esports de raqueta que es van jugar a les instal·lacions del Poliesportiu Tutempo K7, en una jornada de celebració per als equips de frontenis i d’esquaix de la UV, campions de l’autonòmic per equips.

El frontenis va complir amb les expectatives de la seleccionadora, Cristina Ortiz, i es va portar el CADU per cinqué any consecutiu. Or per a les tres categories (masculí, femení i mixts) i or per equips. Alguna cosa semblant va ocórrer dins del combinat d’esquaix, que dirigeix Marina de Juan. Tant elles com ells es van portar la plata i, per tant, l’or per equips.

D’altra banda, l’equip de bàdminton, seleccionat per Iván Gallardo, va realitzar un torneig brillant contra la Jaume I de Castelló, tornant a casa amb medalla en totes les modalitats de competició. Va destacar la parella de dobles femenins, formada per Noelia Vicente i Blanca Cruzado, guanyadores de l’or. Els estendards de la Universitat, David Siles i Bárbara Salinas, van saldar l’autonòmic amb el bronze en els individuals. El tercer lloc va ser també per a Santiago Jareño i Adrián Martín en dobles masculins, i per al tàndem Salinas-Siles en mixts. “En la competició per equips vam obtindre el tercer lloc, però podia haver sigut el primer, ja que quedàrem empatats amb la Universitat d’Alacant que va ser segona finalment a un punt de la guanyadora, la Universitat Miguel Hernández d’Elx”, va assenyalar l’entrenador.

En escacs, la Universitat de València es va portar l’or per equips. “Encara que va haver-hi molta tensió en les últimes rondes amb la Politècnica, vam vèncer i celebrem el triomf”, deia el seleccionador, Ramón García. En la classificació femenina, l’or va ser per a Míriam Marco i el bronze per a Ana Erades; i també va haver-hi medalla en la modalitat masculina, amb la plata de Fernando Silva.

La Miguel Hernández va acollir el CADU d’orientació, on la Universitat de València va fer podi i va guanyar medalla, tal com havia previst el seu seleccionador, Niclas Gil. En la modalitat per equips es va portar la plata (l’or va ser per a la Universitat d’Alacant) i en categoria masculina, plata i bronze amb Cristóbal Camarasa (34’36’’) i Sergio Mérida (39’44’’), respectivament. No va haver-hi podi per a la categoria femenina, encara que dues de les esportistes de la Universitat van entrar entre les 10 primeres: Adriana Matulikova, setena (49’44’’), i Míriam García, novena (50’42’’).