Estudiantat de batxillerat competeix aquest dissabte en la fase local de l'Olimpíada d'Economia

Estudiantat d'Economia i Economia de l'Empresa de Batxillerat competirà aquest dissabte, 13 d'abril, en la fase local de l'Olimpíada Espanyola d'Economia. L'examen es realitza en l'Aulari Sud del Campus dels Tarongers de la Universitat de València.

12 de d’abril de 2019

Facultat d'Economia
Facultat d'Economia

Aproximadament 250 alumnes d'Economia i Economia de l'Empresa de 2n de Batxillerat que cursen els seus estudis en centres d'ensenyament secundari de la província de València participaran aquest dissabte, 13 d'abril, en la fase local de l'Olimpíada Espanyola d'Economia. Les proves, que enguany se celebren a la Facultat d'Economia de la Universitat València, han estat convocades a les 10 hores a les aules 101, 103, 104, 105, 106, 107 de l'Aulari Sud del Campus dels Tarongers de la Universitat.

La fase local de l'olimpíada a la província de València està organitzada conjuntament per la Facultat d'Economia de la Universitat de València i la Facultat d'ADE de la Universitat Politècnica de València. Aquesta fase compta amb el patrocini de la Borsa de València, el Col·legi Oficial d'Economistes de València i la Càtedra de Finances Internacionals de la Universitat de València-Banc de Santander.

Amb aquesta competició, les facultats organitzadores pretenen estimular l'estudi de l'Economia i l'Economia de l'Empresa entre l'estudiantat, així com premiar l'esforç i potenciar l'excel·lència acadèmica. L'examen tindrà tres parts, estructurades en preguntes conceptuals, proves numèriques i, finalment, l'elaboració d'un comentari de text d'actualitat econòmica.

L'alumnat que aconseguisca classificar-se en els sis primers llocs representarà la Facultat d'Economia de la Universitat de València i la Facultat d'ADE de la Universitat Politècnica de València en la fase final de la XI edició de l'Olimpíada Espanyola d'Economia, que se celebrarà del 25 al 27 de juny a Madrid, a la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat Complutense.

Mes informació ací.