L’estudiantat de la Universitat ja pot cursar a València el programa d’estudis líder a Alemanya sobre innovació i esperit empresarial

  • Vicerectorat d'Innovació i Transferència
  • 8 de maig de 2023
 
Cartell

El Centre per a la Tecnologia i Gestió Digital (CDTM) obri una nova seu en València i ofereix un programa d’estudis interdisciplinari de matrícula gratuïta de 45 crèdits ECTS sobre la intersecció de la tecnologia digital, la gestió i l’esperit empresarial. Per a saber més sobre aquest programa, la CDTM ha organitzat una sessió informativa aquest dimarts 9 de maig a les 13 hores en l’Aula B-4 – de l’edifici d’Instituts d’Investigació (Campus dels Tarongers - C/ Serpis, 29).

En febrer d’engany, CDTM va acordar amb la ciutat de València establir el primer centre CDTM fora d’Alemanya en la ciutat. Es va acordar amb el govern valencià, l’Ajuntament, la Universitat de València i la Universitat Politècnica de València començar a treballar perquè a finals del mes de juny el primer grup d’estudiants CDTM a València tindrà l’oportunitat de començar el curs en el centre. El CDTM oferix el programa d’estudis complementari ‘Gestió de la Tecnologia’ per a estudiantat de gran talent de diferents disciplines que sent passió per les technologies digitals i s’esforça per donar forma al món del demà. El CDTM té una comunitat universitària de 1.000 antics i antigues alumnes que han fundat més de 260 startups, incloses set unicorns.

Paral·lelament als seus estudis universitaris regulars, l’estudiantat treballa en l’avantguarda de la revolució digital i aprén els mètodes i habilitats necessàries per a convertir-se en innovadores i innovadores del demà així com en líders responsables. Al llarg del pla d’estudis, resolen problemes del mon real amb socis i sòcies visionàries de la industria com Siemens, BMW o McKinsey i amb  startups; i exploren noves idees.

Més informació sobre el CDTM en: https://www.cdtm.de/study/valencia/

Per a inscriure’s en l’esdeveniment fer click ací.