L'experiència de l'estudiant d'Estudis Hispànics Ozcan Inali durant la crisi de la COVID-19

  • Gabinet de la Rectora
  • 11 de juny de 2020
 

Ozcan Inali explica com des d'UVdiscapacidad se li ha estat recolzant durant aquests últims mesos perquè poguera seguir amb la seua formació després de la suspensió de la docència presencial per la pandèmia del coronavirus.

L'estudiant Erasmus d'Estudis Hispànics en la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació, Ozcan Inali, explica com ha pogut seguir la seua formació utilitzant principalment l'Aula Virtual, però també Blackboard Collaborate i Skype. ‘Des d'UVdiscapacitat m'han donat suport molt a través de videoconferències i Hangouts cada dues setmanes per a interactuar amb els meus companys i poder practicar el meu espanyol’, afegeix.

‘Les sessions amb UVdiscapacitat m'han ajudat a mantindre'm en calma i a parlar dels meus sentiments i de com podem abordar els obstacles’ que experimenten el col·lectiu de diversitat funcional a causa de la declaració de l'estat d'alarma el passat 14 de març i el confinament de la població.

Ozcan Inali afirma que ‘la situació actual m'ha oferit oportunitats de proporcionar els meus punts de vista i contribuir donada la meua gran passió per la salut mental i el benestar’. A més, la fotografia li ha ajudat a expressar i reflexionar com està vivint aquesta situació de confinament.

D'altra banda, assenyala que ‘ara m'he acostumat i tinc una nova rutina. És important que sempre recordem que això passarà i que és una oportunitat de passar més temps amb els nostres familiars, recuperar aficions com el cinema o la cuina, mantindre'ns en contacte amb els nostres amics, … Per a mi, és important estar sempre ocupat, perquè em distrac més de l'actual situació que estem vivint’, matisa Inali.

L'estudiant Ozcan Inali finalitza el seu vídeo amb una última reflexió i desig: ‘com a societat, tots junts, superarem aquesta situació i ens convertirem en persones més resilentes, apreciatives i fortes’.