La Facultat de Ciències Biològiques escull M. Carmen Bañó per al deganat

  • Gabinet de Premsa
  • 13 de març de 2018
 
M. Carmen Bañó.
M. Carmen Bañó.

La Facultat de Ciències Biològiques de la Universitat de València ha escollit aquest dimarts M. Carmen Bañó per al deganat, per 33 vots favor i un en blanc. Substitueix en el càrrec Javier Lluch, que ha complit els dos mandats.

Els membres del nou equip són Eduardo García Roger (vicedegà d’Estudis), Mercedes Fernández (Relacions Internacionals), Francisco Pérez Sánchez (Infraestructures), Inmaculada García Robles (Qualitat), i Maite Martínez Pastor (secretària de Facultat).

M. Carmen Bañó és professora del de Departament de Bioquímica i Biologia Molecular de la Facultat de Ciències Biològiques des de 1988. Ha sigut secretaria del Departament (1999-2002), secretaria de la Facultat (2003-2005), coordinadora de Programes d’Intercanvi (des de 2009) i coordinadora del Grau de Biotecnologia  (des de 2013), i és membre del Claustre de la Universitat. Ha impartit la seua docència en diferents graus associats a la Facultat: Biologia, Biotecnologia i Bioquímica i Ciències Biomèdiques.

Quant a la seva activitat investigadora, va ser doctora en 1988 i va completar la seua formació amb estades d’investigació en el MIT (Massachusetts Institute of Technology) de Boston i en NIMR (National Institute for Medical Research) de Londres. En la actualitat, la seua investigació se centra en l’estudi a nivell molecular del control del Cicle Cel·lular en un organisme model com és el llevat. El seu treball ha sigut publicat en prestigioses revistes de nivell internacional i té una activitat científica reconeguda amb cinc sexennis de recerca.