La Facultat d’Economia celebra el I Fòrum de la Solidaritat i el Voluntariat

  • Gabinet de Premsa
  • 16 de febrer de 2018
 
Facultat d'Economia
Facultat d'Economia

Divendres 16 de febrer el vestíbul de Facultat d’Economia ha acollit el I Fòrum de la Solidaritat i el Voluntariat, en el qual es tractaren temes en forma de col·loquis com la cooperació econòmica i mediambiental, els drets humans, la protecció animal, el voluntariat esportiu, la diversitat, la violència de gènere i l'exclusió social.

La Facultat d’Economia, compromesa amb la cooperació social, mediambiental i econòmica, acull un fòrum sobre solidaritat i voluntariat, en el qual participaran aproximadament 30 associacions que abasten temes que hui en dia són de màxima actualitat i de conscienciació social.

Aquestes associacions tindran presència, no solament en les taules-col·loqui organitzades amb motiu del fòrum, sinó que a més, disposaran d'un stand en el vestíbul de la facultat, perquè tot el públic puga informar-se de les activitats que realitzen.

El rector de la Universitat Esteban Morcillo inaugurarà el fòrum a les 9:30 hores. També participaren en l'acte Alberto Ibáñez, secretari autonòmic d'Inclusió i de l'Agència Valenciana de la Igualtat; i José Manuel Pastor, degà de la facultat.

Després de la inauguració, José Ángel Moreno, vicepresident d'Economistes Sense Fronteres, impartirà la conferència ‘El Govern de la Globalització’.

A més, amb motiu del fòrum, es firmarà el Conveni Economistes Sense Fronteres i Facultat d’Economia.
 

Més informació: