La Facultat de Psicologia organitza les II Jornades Internacionals ‘Educant en emocions: adolescència i benestar’

  • 31 de maig de 2016
 

La Facultat de Psicologia de la Universitat de València ha organitzat els dies 2 i 3 de juny les II Jornades Internacionals ‘Educant en emocions: adolescència i benestar’. Aquesta cita reunirà més de 300 persones especialitzades en la matèria, entre professorat de primària, secundària i universitari, així com estudiantat del grau de Psicologia.

Al capdavant de les jornades està el grup de recerca EMINA (Educant en emocions en infància i adolescència), amb una trajectòria investigadora de més d’una dècada en l’àrea del desenvolupament emocional infantil i juvenil.

Actualment, el grup està format per professors i investigadors de les universitats de València, Jaume I de Castelló, Catòlica de València, Europea de València, de Leiden, de Bolonya, i de Berlín, així com per l’Institut Tecnològic del Joguet (AIJU) i altres professionals de la Psicologia.

L’objectiu de les jornades és donar a conèixer a la comunitat educativa els últims resultats de recerca i exposar programes d’educació emocional per a alumnes, docents i familiars.

La seua organització s’integra en el projecte de recerca ‘Potenciar el benestar psicològic i la convivència escolar en adolescents a través de l’educació en emocions: estudi longitudinal’, concedit pel Ministeri d’Economia i Competitivitat.

+Info:
http://www.educandoenemocionesenlaadolescencia.com/